Doua motive pentru Viena in octombrie

And the Bridegroom, 1993 Lucian Freud, ulei pe panza

Motivul #0 ar fi ca anul trecut a fost so damn awesome. Restul - dupa cum urmeaza, in ordine cronologica

#1 Pe 3 octombrie, Peter Gabriel se da-n spectacol la Stadthalle. Biletele sunt intre 71,20 si 102,70 de euro (se cumpara de pe aici). Insa, daca am inteles corect, exista un soi de promotie pe modelul iei doo bilete si platesti unu', pe motiv ca sala unde are loc concertul implineste 50 de ani. Cheers to that si Come talk to me.

#2 O expozitie retrospectiva Lucian Freud (1922-2011) se deschide pe 8 octombrie la Kunstistorisches Museum (Muzeul de Istorie a Artei). Aduna lucrari de la Met, din Art Institute din Chicago, Thyssen-Bornemisza din Madrid, Hirshhorn din Washington D.C sau Tate din Londra. Operele au fost selectate de curatori impreuna cu artistul in ultimele sale luni de viata si cuprind toate etapele din cariera lui de aproape 70 de ani. Expozitia ramane deschisa pana pe 6 ianuarie si eu cam vreau s-o vad.

Si daca cineva-si punea problema - da, Lucian Freud e nepotu' lu Siggy.

(As I type sunt la o terasa din portul Skopelos, asteptand ferry-ul. Nici nu m-am intors din vacanta si ma gandesc la alta plecare. Cred ca e bine sa ai intotdeauna something to look forward to. Iar depresia post-vacanta se vindeca cu bilete de avion. In my humble opinion)

Etichete: , , , , ,