[fake X'mas giveaway] Grill electric Electrolux

Is it just me sau parca fiecare miercuri dimineata is like X'mas morning?

Tura asta Fake Mos Craciun aduce un gratar pretty smart de la Electrolux, my dear old friends. Zilele pentru mese in aer liber au cam intrat in sac, dar solutia cu grill-ul electric mi se pare pretty awesome - vii seara acasa, ai chef de o masa light & healthy: carne, peste, legume la gratar? Asta e o varianta: una simpla, rapida si fara prea multe batai de cap si, in plus, weatherproof ;).

Grija mea principala era ca partea complicata vine atunci cand tre' sa cureti gratarul, dar am inteles ca asta se face simplu, cu o laveta umeda (also, suprafata de incalzire poate fi pusa si in masina de spalat vase). In plus, nu se umple casa de fum, pentru ca sub grill e un vas (detasabil) de acumulare a grasimilor, care previne arderea si alte complicatii. Nu mai ramane decat sa pui carnea la marinat.

Asa ca, cine sa inscrie la giveaway trebuie sa-mi lase mai jos un comentariu in care sa-mi dea o reteta mouthwatering pentru a marina carnea sau legumele ce urmeaza sa fie trantite pe gratar. Astept idei pana marti la ora 23:59, cand soarta gratarului va fi in mainile randomness-ului.

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!


Update

Castigatorul este cel de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-) Felicitari and happy inside grilling ;-)

Etichete: , , , ,