[fake X'mas giveaway]: Weekend la Cibinfest

Dragi toti,

Dupa cum va spuneam mai jos, eu sunt in vacanta. Ceea ce va doresc si voua. Asa ca giveaway-ul de saptamana asta e tot cam pe acolo - puteti castiga un weekend la Cibinfest. Ceea ce inseamna ca puteti sarbatori Oktoberfest pe romaneste, in Piata Mare din Sibiu, unde se vor intampla cateva sute de hectolitri de bere, plus tot felul de yumm stuff pe gratar si nu numai. Mai exact, Fake Mos Craciun aduce:
(Merita mentionat ca I *heart* micul dejun de la Ibis pentru ca tine de la 4 a.m. la 12 a.m. E bun si daca tre' sa fugi cu noaptea-n cap la aeroport, si daca te trezesti la pranz pentru ca ai petrecut pana-n zori)


Acestea fiind zise, cine vrea sa stinga cu bere, la Sibiu, weekendul 27-29 septembrie (doar perioada asta e posibila, asa ca participati doar daca puteti sigur ajunge :), e poftit sa se inscrie mai jos. 

Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi spuneti pe cine ati lua cu voi la Sibiu (pentru ca weekendul e de doua persoane, ati inteles, da? :-). As always, incep eu: as lua-o pe mama, ca it's been too long de cand am fost plecate impreuna intr-un city break/ vacanta/ whatever :-) Hai, sigur aveti si voi niste persoane dragi cu care sa impartiti un weekend! 

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorul (ales random) este cel de mai jos. Astept un mail sau mesaj cu datele de contact ca sa-ti spun cum poti sa te bucuri de weekendul la Sibiu :-)

Etichete: , , , , ,