[fake X’mas giveaway] Bunatati din copilarie


Sunt cateva lucruri care imi vor aduce aminte intotdeauna de bunici – dulceata de cirese amare, zmeura proaspat culeasa, mamaliga tare, invartita si minciunelele (ambele sunt niste prajituri, nu jocuri populare moldovenesti, cum poate s-ar crede :)), ciresele albe, strugurii negri, parfumati, cu coaja groasa (capsunica, ananas sau cum s-o mai spune) cu vinul lor cu tot, zacusca de vinete si dulceata de capsuni. Intotdeauna. 

Asa ca giveaway-ul de astazi este unul mai nostalgic – e cosul din imagine, in care am indesat tot felul de goodies care mi-au adus aminte de copilarie. 

O sa gasiti: 
Dar si cateva pachete de biscuiti Poieni, in 3 variante: cu alune si miere,  cu merisoare si cu unt si miere. Voi i-ati incercat cand erati copii? Eu, in vacantele de vara, cand frecam duda toata ziua prin curtea bunicii mele, imediat ce cineva imi scapa niste monede, fugeam la chioscul de langa casa noastra, de unde-mi cumparam biscuiti Poieni, trasi in ciocolata. Si mi se pareau minunati, asa ca am cazut instant in butoiul cu amintiri warm & fuzzy, acum ca i-am redescoperit in variantele astea moderne si bogate in ingrediente naturale. :-)

But enough of me trippin’ down memory lane – e randul vostru. Daca vreti cosul cu bunatati din copilarie, lasati mai jos un comentariu in care sa-mi spuneti in doua cuvinte ce fel de mancare, gust ori aroma va transporta instant inapoi in casa bunicilor?.

Astept raspunsurile pana marti la ora 23:59. Castigatorul va fi random - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Si cosul cu bunatati pleaca la Virginia (asta daca imi va trimite un mail cu datele de contact :-) Enjoy the goodies.

Etichete: , ,