[fake X'mas giveaway] Demachiante de la Caudalie


Miercuri se transforma intr-una dintre zilele mele preferate - e plina de cadouri. Iar azi e de doua ori mai buna pentru ca [fake X'mas giveaway]-ul de azi vine cu doua goodie bags, nu doar una.

Fiecare inseamna un set de patru produse Caudalie (dermatocosmetice french cu accent de Bordeaux, facute cu extracte de struguri, vita de vie sau vin - deci n-au cum sa nu-ti placa :))) in .ro sunt disponibile doar in farmaciile Centrofarm), dupa cum urmeaza:
Ce trebuie sa faceti? Pana marti la ora 23:59 raspundeti la intrebarea: Care sunt ritualurile tale de curatare a tenului? si s-ar putea sa primiti unul dintre cele doua seturi :-)

Incep eu cu rutina mea pretty basic: de un an si jumatate folosesc apa micelara, pentru ca e super-rapida, iar eu sunt super-comoda (a se citi "lenesa"). Dar maine am o intalnire cu un medic dermatolog nou, care s-ar putea sa-mi schimbe putin obiceiurile. Anyway - what's yours?

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Cele doua seturi vor ajunge la cele doua fete de mai jos. Asta daca-mi trimit datele de contact, desigur :-)


Etichete: , , , , ,