Surprize si mici bucurii


Remember Andra, the-amazing-bff? Ea e aia care-mi face surprizele cele mai misto, atunci cand am cea mai mare nevoie. Pentru ca are cheia de la apartamentul meu, trece cand nu sunt acasa si-mi lasa boluri pline cu capsuni si mai baga un bubbly la rece. Acum 10 ani, imi lasa cate un Kinder Surprise in camera de camin, ca sa asamblez surpriza (a se citi “ca sa mananc ciocolata”). Life was sweet back then too.

Uneori imi vine sa-i ridic o statuie cu loc de parcare inclus in soclu, doar pentru ca rezista sa fie prietena mea de +10 ani. Insa pana la monumente si alte asemenea, m-am gandit ca un gif ar fi potrivit. In cazul de fata, asamblam impreuna o surpriza-ștrumf intr-o imbratisare. Sau asamblam o imbratisare si ne-am trezit cu o surpriza. Ma rog. Bottom line – you should try it with your best friend too, vedeti ce va iese.

La voi care a fost ultima surpriza asamblata? Dar cea mai memorabila? Eu imi amintesc o iarna, acum trei ani, cand am asamblat o schioriță (seamana cu mine, nu? :)). Am stiut atunci ca e un semn ca trebuie sa plec la ski. And so I did.
Apoi mai sunt zecile de Kinder Surprise primite de la parintii mei cand eram copil. Those were really awesome and I was really happy. Pentru ca cei mai tari parinti vin mereu acasa cu o poveste frumoasa :-)


Acum, pe langa obisnuitele surprize, au mai aparut si tricourile Kinder Surprise. Pentru ca asamblarile cu cel mai bun prieten, cu parintiii, cu amicii sau colegii sa ramana memorabile pe #surprizeasamblate

Etichete: , , , , ,