[fake X'mas giveaway] - 5 cutite Fiskars Edge


Stiti cutitele astea super-awesome de la Fiskars? Eu le folosesc de aproape un an (dupa cum se poate vedea aici sau aici) si sunt foarte multumita de ele.

Asa ca saptamana asta puteti primi de la Fake Moșu' un bloc de 5 cutite Fiskars Edge:
Sunt foarte comode la manevrat, invelisul le sporeste durabilitatea si face curatarea mai usoara (cu toate ca merg spalate si la masina de vase, unlike others - trust me, I've tried si am stricat un set de cutite acum vreo doi ani). Plus ca arata foarte cool (au fost concepute de designerul danez Tobias Wandrup, care lucreaza pentru Fiskars inca din anii '90, iar premiul Red Dot nu e strain de el ;-)

With no further ado, ca sa castigati blocul de cutite trebuie sa raspundeti la urmatoarea intrebare:
Care a fost cea mai complicata chestie pe care a trebuit sa o taiati? (in bucatarie, ca nu intra la socoteala tevile, placile de faianta sau alte chestii dubioase :)) Eu, de exemplu, m-am chinuit destul de mult cand am facut prima data pui ballotine - practic a trebuit sa dezosez un pui intreg, dar in asa fel incat acesta sa ramana intr-o singura bucata (check the link). Nici la filetatul pestelui nu pot sa spun ca sunt specialista, iar cand am de taiat mai multe de o ceapa plang cu sughituri. Voi?

Astept raspunsurile pana marti, 12 noiembrie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat miercuri - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorul e cel de mai jos. Il invit sa-mi dea un mail cu datele de contact, ca sa poata intra in posesia premiului. Toodles!

Etichete: , , ,