2013. Wrapping it up

[ianuarie]


1 ianuarie - La ora 9:00 eram pe partie. Pentru ca instalatia de cablu nu mergea, m-am intors in pat, mahmureala era unde-o lasasem.
17 ianuarie - Inzapezita pe aeroportul din Viena, iau trenul spre Kufstein. Fabrica Riedel, snow-shoeing, tapas tiroleze (citeste aici), good stuff.
31 ianuarie - Am taiat porcu' la Dumbraveni. Happy days.

[februarie]

19 februarie - Breakfast in bed. This is how you do it.
26 februarie - 4 ani de food blogging. Ce am invatat.

[martie]


3 martie - THE pork rack. Cotlete de porc la cuptor. Bune daca-s mancate cu prietenii.
6 martie - Kisir. Adica un fel de mancare cu bulgur, rosii si rodii. Una dintre retetele mele preferate din 2013 - dupa ce am descoperit-o am facut-o in fiecare zi, 10 zile la rand. Crazy? Whatever, it's awesome.
20 martie - Salata de naut cu verdeturi. Foarte, foarte bun. Fresh si satios.
26 martie - Dimineti lenese & fursecuri cu unt. Suna a titlu de romantic comedy prost tradusa, da' reteta e buna.

[aprilie]

4 aprilie - Cuscus de primavara. Pentru ca verde, d-aia.
26 aprilie - Cutitareala in Harper's Bazaar. Yours truly urcata pe oala de bors. Aici.

[mai]


2 mai - Miel de Paste cu rozmarin si coaja de portocala. O reteta care se va mai repeta.
22 mai - Cea mai buna foccacia pe care am facut-o pana acum.
30 mai - (foarte) I-am luat un (foarte) scurt interviu lui Jamie Oliver.

[iunie]


6 iunie - Tarta cu capsuni & mascarpone. Simplu, de sezon, delicios etc.
10 iunie - Always a pleasure: friptura de porc cu sos de ardei.
12 iunie - Salata de vara cu naut. Proaspata si satioasa.
22 iunie - Am invatat kite surfing in Cipru.
26 iunie - The awesome Good Food BBQ Party.
29 iunie - Am plecat in cautarea retetelor boieresti.

[iulie]

12 iulie - Amsterdam. Fara poze, pentru ca e la fel ca in Las Vegas: what happens in Amsterdam, stays on the Museumplein meadow ;-)
26 iulie - With love, from Prague.
30 iulie - My second Italian brunch. One fabulous spread.

[august]

30 august - Pizza in 4 pasi simpli.
18 august - Breakfast at Tiffany's. This is how you do it.
19 august - O saptamana in Taiwan.
12 august - M-am last de fumat. Ta-dah.
10 august - Step by step: briose cu afine.

[septembrie]

2 septembrie - 10k de fani pe Chez Mazilique. Whoop, whoop!
12 septembrie - Vacanta mea de stat degeaba. Cand m-am intors nu ma mai incapea nicio pereche de pantaloni. Mda. Skopelos in 27 de instagrame.
22 septembrie - La Good Food Picnic Party: Ricotta cu fructe de toamna, nuci si miere was a hit.

[octombrie]

4 octombrie - Competitia de thai green curry sau 'mi-am pus frangipani-n par' (aproape ca trandafirul de la Moldova).
17 octombrie - Random signs of love.

[noiembrie]

11 noiembrie - London, baby! Cu Ottolenghi, Tate Modern, Heston Blumenthal, Soho, Chinatown, Borough Market, Book of Mormon and such.
26 noiembrie - Salam de biscuiti. Cea mai citita reteta din 2013. O fi asta noua banana bread?

[decembrie]

6 decembrie - Tricoul meu si al Ioanei pentru Book Cover Tee Project. Aud ca e best-seller <3 p="">12 decembrie - Good Food: Wine & Xmas Party. Yeah, we did it.

P.S.

O singura curiozitate imi ramane: oare cat prosecco s-a baut?

Etichete: