[fake X'mas giveaway] Detergent cat pentru tot anul (viitor)

Lasand la o parte sticlele de bubbly, cutitele super sharp si cremele uber-fine si trecand la the real stuff: Fake Mos Craciun de saptamana asta (cea de-a 24-a de fake X'mas giveaway!!! zomgf!) a fost mult mai practic si a adus detergent cat pentru tot anul viitor: adica 5 sticle de Persil Expert Gel.

(Gelul, as it turns out, e ceva mult mai smecher decat detergentul pudra. Si aceste cuvinte vin de la o tanara care si-a murdarit rochia rosie preferata - si singura rochie rosie, de altfel - cu vopsea neagra. Iar rochia alba cu vopsea rosie. Note to self: nu te mai sprijini de garduri, nu te mai lipi de tablouri proaspat pictate. Doar o idee...).

Pe scurt, cine vrea detergent cat pentru un an intreg (eu tind sa fac stocuri de genul asta: detergent, pastile pentru spalat vase si alte consumabile, pentru ca, de fiecare data cand raman fara, uit sa fac refilul), trebuie sa urmareasca infograficul de mai jos...
continuarea aici

...si sa-si imagineze cum o sa fie detergentul viitorului. Eu vreau sa cred ca o sa curga de la un al treilea robinet, si va fi direct legat la masina de spalat, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa-l iau de la supermarket. Pentru ca tot timpul uit.

Astept raspunsurile pana marti, 10 decembrie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat miercuri - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update


Castigatorul e cel de mai jos. Astept pe mail detaliile de contact pentru a intra in posesia premiului.

Etichete: , , ,