Frigarui de carnaciori pe rozmarin, cu sirop de artar

Cand am pus carnaciorii astia in meniul de petrecere de Craciun, habar n-aveam ca vor fi un super hit. Iar reteta e una super simpla, in trei pasi rapizi.

#1 Iei 1-2 cutii de rozmarin si dai jos frunzele de pe fire, lasand cateva doar in varf
#2 Cu o foarfeca tai capatul crengutei in unghi si apoi infigi 2-3 carnaciori
#3 Folosind o pensula, ungi frigaruile astfel obtinute cu putin sirop de artar
#5 Le pui pe un grill incins
#6 Le imparti cu prietenii (dar asigura-te ca-ti raman si tie, vorbesc din experienta cand spun ca o sa se termine repede ;-)
Pentru petrecere am comandat carnaciorii picanti de la Cutitul Iscusit (Nu ii aveau in oferta à la carte, dar i-au pregatit special pentru Good Food Wine and X'mas Party. Vestea buna e ca, fiindca au fost atat de buni, din ianuarie se vor gasi in magazin, on regular basis) (toata aceasta situatie mi se pare amenintatoare pentru planurile mele dietetice din 2014, but I'll worry about that later ;-)



Inainte sa faci frigaruile, infasoara fiecare carnacior in bacon.
N-are ce sa fie rau.
(Famous last words :))





Etichete: , , , , , , , ,