I’m dreaming of a stylish X’mas dessert

Nu stiu cum e Craciunul la voi, insa la mine se intampla in felul urmator: 3 pre-X’mas parties cu prietenii (21, 22, 23), cel putin 2 mese in familie (in ajun si in ziua de Craciun), dupa care un lant de post-X’mas parties, ca doar n-o sa stam degeaba.

Astea toate se traduc dupa cum urmeaza:

Pfff, one can only bake so many banana breads inainte sa recurga la niste scurtaturi istete, gorgeous and stylish.

Daaaaar, am un as in maneca. Si prin asta vreau sa zic: am trei torturi über-glamorous in congelator. Unul cu inghetata de cafea, biscuiti speculos si scortisoara, imbracat in glazura de ciocolata, un altul cu sorbet de caise, inghetata de miere, nuga, martipan si coaja de portocala, si al treilea (my favourite): un tort cu sorbet de zmeura si coacaze, inghetata de marc de Champagne, plus stafide macerate in acelasi brandy (!!!), imbracat  in glazura de zmeura (!!!). (how awesome is that?!).

Am testat torturile astea cu prietenele mele si, as it turns out, they’re the perfect, stylish escape (aici lista cu magazine in care se gasesc). Cheers to that! Now let us resume the partying.

Etichete: , , ,