Kitchen Victim

... sau ce se intampla cand doua pitipoance tinere sperante se intalnesc si beau bubbly gatesc impreuna.



Hai ca nu mai am nicio scuza pentru cele intamplate mai sus. Mai bine aruncati un ochi la ce-a povestit my partner in crime, Ana Morodanaicipentru ca in dimineata asta - si in general, for that matter - are mai multe cuvinte la ea :-)

A durat neasteptat de mult sa finalizam acest prim episod din ceea ce urmeaza sa fie un serial care apare o data la doua saptamani, asa ca nu pot decat sa le multumesc celor care ne-au suportat - Catalin Opritescu (Lightaholic) si Vlad Constanda (Fame by Frame). Sa ai de-a face cu doua domnisoare la limita isteriei nu poate fi usor ;-)

Dar mai bine tac din gura si scriu reteta de somon in crusta de seminte cu salata de sfecla si portocale pentru cei care n-au inteles nimic din clip (it's understandable, guys)

INGREDIENTE
2 portii, 20 minute

Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge somonul pe partea fara piele cu siropul de agave si apoi tavaleste-l prin seminte. Asaza-l intr- tava tapetata cu o foaie de copt si da fileurile la cuptor 15 minute.

Taie sfecla in semirondele si portocala in felii si pune-le intr-un bol impreuna cu valeriana. Adauga ulei, otet, sare si piper.

Hai ca m-am facut de ras. E ok, nu cred ca-i prima data (sigur nici ultima ;-)

Later update: totusi, cum vi se pare? cum a iesit?! :-)))
Even later update: pentru ca m-a intrebat multa lume - uleiul in sticla roz este de la Degusteria Francesca/ I regali di Francesca. Il gasiti in magazinul de pe soseaua Pipera-Tunari nr. 17.

Etichete: , ,