[Fake X’mas Giveaway] – Cateva adevaruri & Braun Satin Hair 7

Adevarul #1 – Nu stiu care e treaba la voi, dar adevarul e ca eu, daca nu fac macar un mic efort sa-mi aranjez parul, sfarsesc prin a avea un cap care arata ca un mop folosit. Mda, not pretty.

Adevarul #2 e ca placa asta de par pe care o vedeti mai sus – Braun Satin Hair 7 o cheama  – are 20j de senzori care adapteaza automat temperatura in functie de moisture level si nu mai sfarsesti cu par ars si alte dezastre. In plus, are margini rotunjite si varf rece, chestie care inseamna ca poti nu doar sa-ti indrepti parul, dar sa-l si ondulezi in bucle perfecte.

Pentru ca placa de par de mai sus sa ajunga intr-o priza near you, trebuie sa-mi povestiti voi adevarul #3 – poate fi o marturisire despre cum ti-ai facut parul rosu cand ai fost in tabara, in clasa a VII-a (mama, imi pare rau ca trebuie sa afli asta asa, dar e adevarat :)), despre cum ti-ai tuns bretonul singura si ai sfarsit prin a arata ca un castron sau despre cum ti-ai ars varfurile cand te pregateai de petrecerea de Revelion. Orice dezastru merge (ca daca o sa-mi povestiti despre cum va treziti in fiecare dimineata cu bucle perfecte, cu un bob care se aranjeaza singur sau cu plete stralucitoare – pe bune ca nu amuza pe nimeni ;-))

Astept raspunsurile pana luni, 31 martie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat marti - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013, pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!


Update:
Si placa de par merge la....
Astept datele de contact pe mail ;-)

Etichete: , ,