[fake X'mas giveaway] - Cherry blossoms

Asta e ceainicul meu preferat, in care mi-am si facut ceaiul in dimineata asta. Are o capacitate 700ml, infuzor inclus si e mazgalit cu cele mai frumoase flori de cires (de aici). Langa e un ceai nou - Black Cherry din colectia Noir de la Tea Forte (foarte misto, cititi mai multe despre el aici.)

Cele de mai sus mi se par un set perfect pentru diminetile astea de primavara, asa vor fi giveaway-ul de saptamana asta, care vine via GiftExpert. Hope you'll like it, cuz I love it :-)

So, daca vreti sa aveti si voi acasa cel mai frumos ceainic inflorit si un ceai to match it perfectly, jocul e dupa cum urmeaza: intrati pe GiftExpert/ Cadouri pentru Ea si spuneti-mi ce alte cadouri va plac cel mai mult si cui le-ati darui. De exemplu, cred ca hamacul asta o sa fie perfect in vreo luna. L-as darui unor prieteni cu gradina si apoi as fi mereu in vizita la ei. Very convenient. Voi?

Astept raspunsurile pana luni, 24 martie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat marti - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013, pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!


Update

Castigatorul e cel de mai jos. Pentru a intra in posesia giveaway-ului, astept datele de contact pe mail.

Etichete: ,