[fake X’mas giveaway] Revine! – sucuri de fructe, gustari si un aparat foto bright red


Si? V-a fost dor de Fake Mos Craciun? Ei bine, s-a intors! Si anul asta are o tolba plina de goodies :-)

Ca sa nu ne lungim, uite ce urmeaza sa vi se intample – Cappy tocmai s-a relansat in sticlele astea noi si frumoase. Sunt cinci arome, încercaţi-le pe toate, alegeţi-vă preferatul şi gândiţi-vă la cea mai delicioasă gustare pe care o puteţi prepara cu unul sau mai multe fructe/ legume care formează noul portofoliu Cappy.

Eu mi-am ales preferatul – e sucul  rosii (38kcal/200ml – bun, nu?) – dar sa stiti ca I’ve got dibs on Bloody Mary cu Tabasco si tulpini de telina, asa ca tre’ sa va alegeti altceva ;-).

Dupa ce va ganditi, urmeaza perioada de executie – preparati gustarea, ii faceti o poza si o trimiteti pe mail la chez at mazilique punct ro (vezi adresa in coloana din dreapta). Peste doua saptamani – pe 17 martie mai exact – 5 fotografii vor fi extrase random si autorii vor castiga noile sucuri Cappy. Unul dintre norocosi va primi acasa si aparatul foto cel awesome.

Ready, steady, go!


Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!


Update

S-au inscris pana acum:


Update #2


Castigatorii sunt:
  1. Valentin T. - aparatul foto 
  2. Dan - noile sucuri Cappy
  3. Vera Cretu - noile sucuri Cappy
  4. Miru Factor- noile sucuri Cappy
  5. Alina - noile sucuri Cappy
Dragi toti, astept un mail cu datele voastre de contact pentru a va livra premiile. Congrats!

Etichete: ,