Kitchen Victim: Ep.4 - Cuscus in doua feluri - salata cu de toate / dulce, pentru micul dejun

Here-here-here we go again! De data asta cu o reteta pe care eu am facut-o de zeci de ori, intr-o gramada de variantiuni pe aceeasi tema. Acum a fost si randul Anei sa o incerce.


Iar dupa ce-a gustat-o, Morodan a declarat sus si tare ca asta e reteta ei preferata din cate am facut pana acum la Kitchen Victim. Lightaholic himself, proaspat intors de la Milano Fashion Week, a fost placut surprins, iar baietii de la Fame by Frame au fost de acord - retetele de cuscus nu sunt doar rapide si sanatoase, sunt si super-bune.
SALATA DE CUSCUS CU LEGUME 

Cuscusul se pune intr-un bol. Deasupra se toarna apa fierbinte, cat sa-l acopere cu un deget, se acopera si se lasa sa absoarba toata apa. Dupa aproximativ 10 minute, cuscusul se amesteca cu restul de ingrediente si condimente. Pam pam!

CUSCUS DULCE, CU FRUCTE


Cuscusul se pune intr-o farfurie si deasupra se asaza fructele. Se picura miere si se tranteste o lingura de iaurt grecesc on top.

Dupa ce le testestati pe astea doua din video - incercati si cuscus de primavara (de aici) si cuscus de iarna (aici). K? K!

Iar cu Kitchen Victim ne revedem in doua saptamani. Pana atunci, bagati un rewind.

Etichete: ,