[fake X'mas giveaway] Grand Marnier

Gata, acum ca am terminat cu vacantele de Paste, de 1 mai si care au mai fost, revenim la programul normal. Adica cu giveaway-uri :-)

Saptamana asta, Fake Mos Craciun a adus o sticla de Grand Marnier. Pe care, desigur, o puteti folosi ca atare, in cocktailuri, dar si in sucul de portocale de duminica dimineata sau prin bucatarie, la diverse retete. Pentru ca ce-ar fi Crêpe Suzette fara Grand Marnier? N-ar fi, I tell you.

Asa ca, daca vreti sa castigati sticla, lasati-mi un comantariu in care imi spuneti in ce reteta ati folosi Grand Marnier. Incep eu - intr-un soufflé extra delicat; intr-o reteta pe care am invatat-o la ski, in Austria (povestesc maine despre ea), dar si intr-o marinada pentru creveti.

Astept raspunsurile pana luni, 12 mai, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat marti - cunoasteti deja modelul :-) Pana atunci, va las cu reteta de Crêpe Suzette pregatita de mesteru' Gordon Ramsay.


Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013, pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorul e cel de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-)

Etichete: , , , ,