#LoveTirol: Cea mai frumoasa zi de ski, in Obergurgl-Hochgurgl

Cea mai frumoaza zi de ski din sezonul asta nu a fost una tipica.

A fost acum o luna - deja aprilie, deci cam primavara. Eu plecasem de acasa cu un proaspat diagnostic de menisc rupt, la o saptamana dupa ce doctorul mi-a zis ca ar trebui sa-l operez. Really not a good timing, dar daca tot se ajunge la bisturiu, macar sa stiu de ce, mi-am zis eu.

Asa ca in acest context nu tocmai favorabil, dar cu o pofta de ski ca nicicand (nu mai pusesem canturile-n zapada de un an), am ajuns in Obergurgl-Hochgurgl. Prima zi a fost una insorita, senina, cu cer albastru si zapada sclipitoare. Am skiat cu grija, practic fortandu-mi genunchiul sanatos ca sa-l menajez pe cel faultat. Sunt plina de idei reprobabile.

In a doua zi insa s-a lasat ceata, au coborat norii, a inceput ninsoarea. Si la jumatatea zilei, intr-una dintre coborarile mele schioape, am ajuns pe o partie unde eram singura. Nimeni in fata, nimeni in spate, nu mai vedeam clapar de schior. Si timp de vreo zece minute, am alunecat usor la vale. Nu vedeam mai in fata de 20 de metri. Nu se auzea nimic decat zapada sub skiuri. Si atunci m-am gandit ca a meritat sa nu-i spun ortopedului ce planuri am. A fost perfect.

PS1 - I do #LoveTirol, indeed.
PS2 - Don't try this at home

Etichete: , , , , , ,