Quinoa cu caise uscate si seminte de pin

Cand fac o fixatie pe cate vreun ingredient sau fel de mancare nu-mi revin prea repede. (De exemplu, cand in liceu am descoperit ciorba de burta, am mancat cate o portie in fiecare zi, timp de o luna. Oh dear, mi se face rau numai cand imi amintesc.) Asa ca azi iar am bagat quinoa la aprozar. (And there's plenty more where that came from).


INGREDIENTE
15 minute, 4 portii


Asaza caisele intr-un castron, toarna peste ele apa clocotita si lasa-le sa se rehidrateze cat timp pregatesti quinoa.

Intr-o craticioara cu apa adauga quinoa si fierbe-o 10 minute, apoi scurge lichidul in exces. Pune quinoa intr-un castron, adauga coaja si zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper proaspat si amesteca cu o furculita.

Scurge caisele, toaca-le grosier, adauga-le in quinoa impreuna cu patrunjelul si menta. Presara cu semintele de pin.

Etichete: , , , , ,