[fake X'mas giveaway] Julie & Julia

Foarte simpatic giveaway-ul de saptamana asta! Probabil ca ati vazut filmul Julie & Julia - ei bine, cea de mai sus e cartea dupa care s-a facut ecranizarea din 2009, iar volumul de fata este cel publicat in Romania de Curtea Veche Publishing.

E povestea lui Julie Powell, care isi asterne viata pe hartie - ajunsa la 30 de ani si prinsa intr-un job fara prea multe perspective, ea incepe un proiect ambitios: sa gateasca intr-un an cele 524 de retete din cartea Mastering the Art of French Cooking, a Juliei Child (retete nu tocmai simple, va spun sincer, ca am incercat si eu vreo doua-trei).

Continuarea povestii o cititi voi in carte, eu va spun sincer ca e o lectura perfecta pentru vacanta.

Daca vreti una dintre cele trei carti pe care le pun la bataie la Fake X'mas-ul de saptamana asta, e super simplu - trebuie sa-mi spuneti intr-un comentariu ce v-a facut sa va apucati de gatit. Incep eu - aveam 25 de ani si eram cam plictisita la job (ala in care trebuia sa merg la toate concertele misto din oras) (mda, te cam plictisesti si de rasfat).

Astept raspunsurile pana luni, 30 iunie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat marti - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorii sunt cei de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-)

Etichete: , ,