[fake X'mas giveaway] Vinuri premiate la IWCB


Nu stiu voi ce parere aveti, da' mie asta mi se pare unul dintre cele mai misto Fake X'mas Giveaway-uri de pana acum. Toate sticlele de mai sus (ba si o dublura care n-a mai incaput in cadru) pleaca saptamana viitoare spre unul dintre voi!

Sunt 12 sticle de vin - rosu, alb, rose, linistite, spumante, seci, dar si mai dulci - deci de toate pentru toata lumea.

Si selectia n-a fost facuta oricum: mai toate sticlele de mai sus s-au numar printre cele premiate la International Wine Contest Bucharest, editia a XI-a. (V-am zis ca eu un giveaway awesome, nu?!)

Avem asa:
So, daca va amuza toate cele de mai sus - spuneti-mi, intr-un comentariu, care este vinul vostru preferat pentru vara asta. Eu nu m-am hotarat, sunt inca in deliberari si degustari. Cheers to that!

Astept raspunsurile pana luni, 23 iunie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat marti - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

*later edit: deci saptamana viitoare sarbatorim un an de Fake X'mas Giveaway! Whoop whoop!

Later update

Castigatorul e cel de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-)

Etichete: , ,