Belgia: 4 chestii

M-am intors din Belgia. N-o sa povestesc despre moules frites, bere si Magritte (inca!), dar voiam sa(-mi) notez momentele care m-au umplut de bucurie. Secventele alea pe care chiar si atunci cand ti le amintesti, te umplu de euforie. Mai rar din astea. So, in no particular order:

#1 Brunch-urile din fiecare dimineata petrecuta in Leuven
Photo taken with LG G3
S-au intamplat la Le Pain Quotidien, cu prietenele mele - the unbearably cool Elena si the lovely Dana (also known as Dana-de-la-Simbio), unde acaparam cate-o bucata din masa comuna, pe care apoi insiram croissanti, tartine, limonade cu zmeura, toate gemurile si cremele de ciocolata pe care reuseam sa punem mana, cafele mari cat niste portii de supa si - in cazul meu - pahare de Viogner rece.

***

#2 Concertul Arctic Monkeys de la Rock Werchter
Photo by Rock Werchter
Pe baietii astia i-am vazut prima data acum fix 7 ani (11 iulie 2007), cand eu eram o pustoaica de 22 de ani fugita de la birou pentru 20 de ore si-un concert la Viena, iar ei - niste baieti plecati din Sheffield cu un setlist agitat. Sapte ani mai tarziu, Alex Turner nu mai arata ca frontmanul unei formatii care canta coveruri Beatles la discoteca din sat, ci ca un American Greaser scapat in butoiul cu briantina. Mi-am dat ochii peste cap de cateva ori, am pufnit putin si mi-am zis in barba "Bai baiatule, te stiu de cand erai mic, lasa prostiile". Dar adevarul e ca imi place noul lor album (AM) de ma tavalesc pe jos. And I play it on repeat, until I fall asleep, spilling drinks on my settee. As the song goes. Truth be told, when it comes to music (and boys) I do love overdoses and overdoing it.

Mai jos sunt doua dintre piesele mele preferate de pe AM.
(and yes, I always think of calling when I had a few ;-)) (most times I end up doing it)

***

#3 Concertul Damon Albarn
Photo taken with Canon 6D
E o pasiune mai noua - nu m-a prins cat a fost in Blur si Gorillaz, dar la finalul anului trecut m-am imbolnavit ascultand piesa asta. Asa ca saptamana trecuta, m-am infiintat din timp in fata scenei unde urma sa cante la Werchter. Si bine am facut - a fost unul dintre cele mai frumoase concerte pe care le-am vazut in festival.***

#4 Friptura de vita cu piper
Photo taken with LG G3
De la Rosticeria Fiorentina, in Bruxelles. Pe scurt: a fost cea mai buna friptura pe care am mancat-o in ultima vreme. Dearest M., multumesc ca m-ai trimis aici. This was epic (asa ca voi mai reveni pe tema asta).

Etichete: , , ,