[fake X'mas giveaway] Dejun Kollath si goodies de la Solaris


Asta a fost micul dejun de azi - grau integral macinat, goji, stafide, mar uscat, seminte crude de pin, floarea soarelui si dovleac, o mana de afine proaspete si o caisa taiata-n felii. Super satios, gata in no-time si intr-o combinatie foarte pe gustul meu (good carbs, seminte, fructe - the works!).

Se numeste dejun Kollath si il gasiti la Solaris. Vine in trei variante: cu goji si pin (cel de mai sus), cu alune sau simplu (cu mar uscat, seminte si stafide). Graul in forma cruda este greu de digerat, dar Werner Kollah, dietetician si doctor in medicina, a decoperit o metoda de a-l face digerabil, fara niciun fel de prelucrare, pastrand proprietatile curative.

Se pregateste foarte simplu: ai doua pungute - una cu graul macinat, alta cu fructele uscate si semintele. Graul il pui intr-un castron de sticla sau ceramica, torni apa deasupra (cat sa-l depaseasca cu un deget), acoperi si lasi la muiat peste noapte (sau macar 5-7 ore). A doua zi, torni deasupra punguta de fructe uscate si seminte, amesteci si asta e tot - micul dejun e gata. Daca ai chef, poti adauga fructe proaspete, il poti indulci cu putina miere, condimenta cu scortisoara - dupa pofte si inspiratie.

Lucru care ma aduce la giveaway-ul de astazi: prietenii mei de la Solaris au pus la bataie 3 cosuri cu goodies:
Ca sa primiti unul dintre ele, lasati mai jos un comentariu in care sa-mi spuneti cum ati pregati voi dejunul Kollath. Varianta mea ati vazut-o deja :-)

Astept raspunsurile pana marti, 5 august, la ora 23:59. Castigatorii vor fi alesi random si anuntati miercuri - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorii sunt cei de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-)



Etichete: , , ,