[fake X'mas giveaway] Tea-Over-Ice

Degeaba am numarat eu inca 12 zile de vara, sunt sigura ca distractia asta cu temperaturi insuportabile o sa se intinda pana-n octombrie. Asa ca, when life gives you lemons, you make... ice tea.

Prietena mea Amalia de la GiftExpert.ro a propus ca la urmatorul Fake X'mas giveaway - care se intampla sa fie azi - unul dintre voi sa primeasca un ceainic pentru ice tea, plus o gasca de piramide cu ceai, pe care puteti sa vi le alegeti voi dupa chef si plac.

Eu am ceainicul de mai sus inca de vara trecuta, asa ca va spun sigur: o sa vreti sa-l aveti la indemana in zilele cu prea multe grade in plus. Sistemul e simplu: ceaiul fierbinte se infuzeaza in recipientul mic, care apoi se racoreste intr-o clipa asezand infuzia peste ceainicul-suport, plin cu gheata.

Setul Tea-Over-Ice de la Tea Forte poate fi folosit impreuna cu piramidele de ceai concepute special pentru acest set (din fiecare piramida se obtin aproximativ 700ml de ceai).

Daca aveti chef de ceai rece in vara care a mai ramas, schema e simpla: intrati aici, alegeti aroma de ceai preferata, lasati-mi un comentariu cu raspunsul si puteti sa castigati o cutie de ceai impreuna cu setul Tea-Over-Ice, oferit de Gift Expert.

Astept raspunsurile pana miercuri, 27 august, la ora 23:59. Castigatorii vor fi alesi random si anuntati joi - cunoasteti deja modelul :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update


Castigatorul e cel de mai jos. Astept un mail cu datele de contact :-)

Etichete: , ,