Indian summer caprese

Photo by Lighaholic
Inca nu m-am lamurit daca astea sunt ultimele zile de vara sau primele de toamna, dar cred ca e un moment bun pentru feluri delicioase, cu care o sa ne mai intalnim abia peste un an. Asa ca am profitat de rosiile minunate care inca se mai gasesc in piata.


INGREDIENTE
6 portii, 5 minute


Folosind un cutit ascutit, taie mozzarella in felii groase cam cat un deget (eu am folosit bulgarasi mici de mozzarella, deci n-a mai fost cazul), si asaza-le pe un platou.

Taie rosiile in felii - daca folosesti rosii cherry (sau alta varietate mica), taie-le in jumatati -, pastrand zeama, apoi pune-le langa mozzarella.

Rupe frunzele de busuioc si presara-le deasupra salatei.

Intr-un bol (sau poti folosi un borcan cu capac), amesteca otetul cu zeama ramasa de la rosii si cu uleiul de masline. Toarna apoi vinegreta obtinuta peste salata si presara fulgii de sare.


Bucura-te de ultimele zile de indian summer.

Etichete: , , , ,