Creveti cu legume la cuptor

Weekendul ce-a trecut, stropit cu 16 litri din vinu' de la domnu'-tata-lu'-Mazi (uite asa s-a dus si zestrea mea :)), a lasat niste resturi numai bune de rezolvat rapid, intr-o seara in care am ajuns acasa mult prea tarziu ca sa execut altceva decat un somn. Pe modelul vezi ca ti se strica-n frigider, s-a executat reteta de mai jos.

O punga de creveti jumbo decorticati (care aveau o soarta alaturi de niste paste, dar nu s-a legat nimic), o caserola de rosii cherry, un dovlecel ratacit si vreo 250 de de ciuperci ramase in urma unor tarte in genul asta (btw - incercati neaparat varianta asta cu ardei copt - e the shit!) - cam atat a fost nevoie.

Rosiile lasate intregi sau taiate-n doua daca erau prea mari, dovlecelul taiat cubulete si ciupercile lasate intregi au intrat la cuptor, intr-o tava cu o lingura de ulei de masline si juma' de ceasca de apa (plus niste condimente de la NoMU, da' nu mai zic de ele ca deja v-am plictisit :p). Au stat asa vreo 20 de minute, apoi am trantit si crevetii, am aruncat niste fulgi de ardei iute si am ras vreo doi catei de usturoi deasupra. 7-8 minute mai tarziu (nu mai mult, ca se chircesc crevetii si s-a dus draq toata distractia), cina mea light & healthy a fost gata si am putut sa-mi reiau programul de seara cu Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares :)
Photobucket
PS - daca vedeti ca nu dau nici un semn, aruncati un ochi si pe Good Food, mai dau dude si pe acolo :p

Etichete: , , ,